Οδικές Μεταφορές Εκτύπωση E-mail

Η πρώτη δραστηριότητα της εταιρείας μας ήτανε οι οδικές τουριστικές μεταφορές και κάθε είδους μετακίνησης που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τουριστικό λεωφορείο (μετακινήσεις προσωπικού εταιρειών, μετακινήσεις μαθητών κ.ά.).

Σήμερα, έχοντας στη διάθεσή μας ένα στόλο δεκατεσσάρων ιδιόκτητων τουριστικών λεωφορείων, αναλαμβάνουμε την οργάνωση των ψυχαγωγικών και επαγγελματικών οδικών μετακινήσεων συλλόγων, σωματείων, εταιρειών, σχολείων,και άλλων ομάδων.


Από το 2004, με αφορμή τους ολυμπιακούς αγώνες που διεξήχθησαν στη χώρα μας, έχει αντικατασταθεί το 40% του στόλου με καινούργια τουριστικά λεωφορεία και στόχος της εταιρείας είναι μέσα στα επόμενα έτη να μειωθεί σημαντικά ο μέσος όρος ηλικίας τους, με αντικατάσταση των παλαιοτέρων από αυτά.

Σήμερα, διαθέτουμε τουριστικά λεωφορεία από 20 έως 75 θέσεων με μέσο όρο ηλικίας τα 4 έτη. Πρόσφατα προστέθηκαν στο στόλο μας Mercedes Viano έξι θέσεων. Όλα τα λεωφορεία μας είναι πλήρως κλιματιζόμενα, πληρούν όλους τους όρους του κ.ο.κ. για μεταφορά προσώπων και είναι επανδρωμένα με έμπειρους οδηγούς.
 

Ticket Delivery

Ticket Delivery

Ωράριο λειτουργίας

Ωράριο λειτουργίας

Links

Links